behandeling van rimpels

Uw huid

Kennis van uw huid en hoe deze zich zal ontwikkelen is essentieel voor een goede keuze van een behandeling. Hieronder vindt u een overzicht van het typen oneffenheden in de huid en hoe deze het beste behandeld kunnen worden.


 • Statische Rimpels

  hyalonronzuur fillers

  Statische rimpels zijn altijd aanwezig, ongeacht de mimiek of beweging van de spier, bijvoorbeeld rimpels rond de mondhoeken. Deze rimpels kunnen het best worden behandeld met hyaluronzuurfillers.

  Read more

 • Gravitatie rimpels

  hyaluronzuur fillers

  Gravitatie rimpels ontstaan door het uitzakken van huid of onderliggende huidstructuren onder invloed van de zwaartekracht. Bijvoorbeeld een dieper dan normale lachplooi of een neus-lippenplooi. De beste behandeling hiervoor zijn hyaluronzuurfillers.

  Read more

 • Dynamische Rimpels

  botox

  Dynamische rimpels door het samentrekken van de onderliggende spier en verdwijnen bij het ontspannen van de spier, bijvoorbeeld voorhoofdrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes. Voor deze rimpels zijn botuline toxineproducten ideaal, zoals Botox®.

  Read more

 • Natuurlijke rimpels

  Hyaluronzuur fillers

  Natuurlijke rimpels ontstaan door natuurlijke verbindingen tussen de huid en de onderliggende spieren of het bot, zoals de lachplooi. Ook deze rimpels kunnen worden opgevuld met hyaluronzuurfillers.

  Read more

Ik ben bij dr. Broertjes geweest voor een filler behandeling. Ik ben van tevoren goed geïnformeerd over welke behandeling het beste bij mij zou passen.
De arts heeft mij heel prettig geholpen hierdoor heb ik de behandeling ontspannen ondergaan. En goede prijs kwaliteit verhouding!

Rianne, Den Helder, okt 2018


Boek een behandeling

Weet je wat je wil? Boek dan een afspraak. Wil je de mogelijkheden bespreken? Dan kunnen we een oriënterend gesprek inplannen.


5 sterren absoluut!
Sharon kwam in de salon van klipZ
En ik wilde toch een keer proberen om mijn bovenlip iets op te vullen.
Ik kreeg super advies, en een verdovende crème op mijn lip.
Ik ben zeer tevreden! En zal zeker weer terug komen! Bedankt Sharon

Angel, Den Helder, 2019

BZMM

Drs. S.B. Broertjes, Cosmetisch Arts

Moerbeek 33

1732 EN, Lutjewinkel ( nabij Schagen)

KVK: 59881895

BTWID: NL002172681B77

Route»