Cosmetisch maatschap Noord Holland

Bij Cosmetisch Maatschap Noord Holland werken we ernaar het beste uit uzelf te halen op een natuurlijke manier. Uw wens - gecombineerd met uitgebreidde ervaring van CMNH is hierin leidend.

Een team van ervaren artsen staat voor u klaar in de Regio Noord Holland. Met artsen in Schagen, Amsterdam en Texel.

Drs. Sharon Broertjes-Ederzeel

Na het afronden van mijn studie geneeskunde in Amsterdam in 2006 ben ik vijf jaar werkzaam geweest als militair arts bij de Koninklijke Marine in Den Helder. Alhier heb ik veel ervaring opgedaan in de acute zorg als lid van Het Search en Rescue helikopter team en tevens in Uruzgan Afghanistan waar ik werkzaam was als arts op de spoedeisende hulp in Kamp Holland. Na deze periode wilde ik mij meer gaan specialiseren en ben ik gaan werken als arts op de spoedeisende hulp in Den Helder en tevens als forensisch arts in regio Noord Holland.

In mijn werk in de acute en de forensische zorg miste ik de continuïteit van een behandelrelatie en de mogelijkheid om mensen echt blij te kunnen maken. Dit zorgde ervoor dat ik enkele jaren geleden mij heb laten bijscholen in de cosmetische zorg en samen met enkele collega’s het Cosmetisch Maatschap Noord Holland heb opgericht.

In mijn behandelingen streef ik ernaar het beste uit uzelf te halen op een natuurlijke manier. Ik laat mij leiden door uw wensen en ben pas tevreden als u dat bent. Ik sta niet voor excessen en u bent daarmee ook verzekerd van een natuurlijk resultaat.

Drs. Petra Witte

Sinds mijn afstuderen in 2003 ben ik werkzaam als arts op de spoedeisende hulp in Den Helder. Enkele jaren geleden heb ik de opleiding gevolgd voor cosmetische behandelingen met botuline toxine en hyaluronzuur fillers. Ik vind het een uitdaging om samen met u te kijken naar uw wensen voor gelaatsverbetering en wat daarin de mogelijkheden zijn om die te bereiken. Als geboren en getogen Texelaar voorzie ik in diensten op het eiland Texel.

Meer informatie kunt u vinden op mijn persoonlijke website

www.mooibijpeet.nl

BZMM

Drs. S.B. Broertjes, Cosmetisch Arts

Moerbeek 33

1732 EN, Lutjewinkel ( nabij Schagen)

KVK: 59881895

BTWID: NL002172681B77

Route»